Ducaat Security Service

Niels Ducaat heeft de kernwaarden verbondenheid, kracht en toewijding, die verbonden zijn met de kernwaarden van Ducaat Security Services. Dit zijn de kernwaarden van het Korps Mariniers. Bij het Korps Mariniers diende Niels bij de specialistische eenheden gezeten, waaronder de Bijzondere Bijstandseenheid (BBE = antiterreureenheid) en de Commando’s, etc.

Na 9 jaar bij Proseco/ familie Heineken gewerkt te hebben  heeft Niels Ducaat Security Services opgericht. DSS biedt nationaal en internationaal diensten en producten aan op het gebied van beveiliging van bedrijven, overheden en VIPS. Roerende en onroerende goederen en personen worden door DSS beveiligd door vakbekwame, ervaren specialisten, hierbij gebruikmakend van de meest moderne technieken en middelen.

TechnoHome

TechnoHome BV is sinds 2000 actief en richt  focust samen met Letac expliciet op het verhogen van het comfort én veiligheidsgevoel van mensen in het luxe woning segment.

TechnoHome is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van Smarthome systemen welke gekoppeld worden aan hoogwaardige beveiligingssystemen én methodieken. Door technologische expertise te combineren met kennis van de markt, creatieve flair en een open communicatie met onze gezamenlijke relaties en security adviseurs van Letac, neemt ons marktaandeel snel toe.

De verkoop en implementatie van onze producten vindt plaats in luxe woningbouw in Nederland en aantal projecten per jaar buiten Nederland.

TechnoHome

ASGN Beveiligingstechniek

ASGN “Advanced Security Group Nederland” is een Erkend Beveiligingsbedrijf, gespecialiseerd in elektronische beveiligingszaken in het hogere “risico” segment. Onze partner Letac draagt zorg voor de adviserende verantwoordelijkheden en de security opvolging van particulier alsook de zakelijke markt. Bij onze AST Partner bent u in goede handen voor zeer intelligente en comfortabele beveiligingstoepassingen op basis van een security audit en risicoinventarisatie van Letac.

We hebben samen inmiddels een jaren lange ervaring met vele projecten en objecten in binnen en buitenland. ASGN een flexibele aanvulling in deze beveiligingssector

Met elkaar zijn we 24 uur per dag 365 dagen per jaar voor u bereikbaar en eventueel inzetbaar. Door vooraf goed door Letac-it beveiligde IT verbindingen te realiseren zijn we in staat om remote een en ander te monitoren en configureren.

Na een Security Audit van Allround Security Team worden uw wensen en eisen samengesteld van o.a.

  • Inbraakbeveiligingsystemen
  • Camera beveiligingsystemen
  • Toegangscontrole
  • IT netwerk beveiliging ( Door Letac-IT)

Trendzet Bouw

Trendzet Bouw, heeft zich in de loop der jaren kunnen onderscheiden door enthousiasme, inzet en betrokkenheid bij al haar projecten.

Persoonlijke factoren en maatwerk is waar we juist met onze partner doorbreken in de extra toepasbare preventieve beveiligingsfactoren, zowel verbouwing of bouw van uw woning en overige projecten.

Conform een AST beveiligingsplan vooraf de zwakkere kozijnen van ramen en deuren produceren in de hypermoderne werkplaats. Wanneer u vooraf weet dat de extra zwaardere uitvoering van ramen en deuren uitgevoerd moeten worden, dan graag vooraf zodat u tijd en extra aanpassingen voorkomt.

Trendzet blijft samen met AST  actief de ontwikkelingen in de gaten op technisch- en esthetisch vlak. Naast praktisch moet het ook mooi zijn!

Trendzet Bouw Beveiliging
New Gen Driver Beveiliging Partner AST

LetacDriver.nl

Zeer goed beveiligd maar voornamelijk comfortabel en relaxed brengt LetacDriver u van A naar B.                                             24/7/365 in binnen en buitenland

U kunt in alle rust doorwerken achterin de auto waardoor er geen tijd verloren gaat. LetacDriver brengt u naar de gevraagde bestemming toe en brengt u veilig weer op uw volgende bestemming.

LetacDriver is niet alleen verantwoordelijk om u of uw dierbaren van de ene locatie naar de andere te brengen.  

Onze AST partner vult de wachttijd in met eventuele andere taken waardoor uw dagtaak efficiënter is ingevuld: Primair is de Beveiliging, daarnaast kannen zij o.a. reisdocumenten, regelen van uw boekingen, All Round inzetbaar.

  • Integer

  • discreet

  • zeer flexibel

Met Letac en LetacDriver kunt maatwerk afspraken maken.

Rigter

Rigter Beveiliging is gespecialiseerd in cilindersloten en niet te kopiëren sleutels. Letac heeft met onze Allround Security Team partner expliciet een ‘eigen sleutel’ lijn. Hierdoor is bijbestellen van sleutel niet eens mogelijk via de importeur en of de fabrikant. 

Voor het aanbrengen van sterk doorbraak- en inbraak-werende factoren voor zowel de hypermoderne woningen als ook voor oudere woningen met authentieke ramen en deuren kunt us zich richten bij Letac Security waar zeer ervaren bouwkundige security specialisten ook een toegevoegde waarde voor Rigter Beveiliging zijn.

Rigter maakt samen met Letac Security gebruik van de meest toonaangevende mechanische- en elektronische- sluitsystemen van EVVA, vaak complexe sluitplannen.
Door gebruik van de EVVA/4KS/LETAC cilinder heeft u een exclusieve sleutel met tevens mogelijkheden van een ingebouwde TAG.

Een Security Audit door LETAC maakt snel inzichtelijk waar verbeteringen kunnen worden aangebracht met deugdelijk SKG*** hang en sluitwerk of door extra zichtbare en onzichtbare barrières.

  • Cilindersloten, sluitplannen, technisch en electronisch
  • Exclusieve maatwerk sluitplannen
Rigter beveiliging partner AST